Cinqué Concurs d’Instagram de Falles

L’Ajuntament d’Alzira convoca el V Concurs d’Instagram de Falles. Poden participar en el concurs totes les persones usuàries de l’aplicació mòbil, que realitzen fotografies al llarg de les celebracions de les festes de la nostra ciutat en este exercici del 2019.

Les fotografies de Falles podran pujar-se del 2 al 20 de març, amb l’etiqueta #alziraenfalles19.

No seran admeses a concurs les fotografies pujades abans o després de les dates assenyalades. La participació en el concurs no necessita de cap inscripció i és totalment gratuïta, a més cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que complisquen la temàtica del concurs, Falles d’Alzira.

El premis són: primer premi 150 euros; segon premi 100 euros; i un tercer premi amb una quantia de 50 euros. Els premis s’abonaran als guanyadors per mitjà de transferència bancària.

Totes les fotos presentades podran ser utilitzades per l’Ajuntament d’Alzira com a promoció de les Falles de la nostra ciutat.

Per últim remarcar que les vint fotografies finalistes seran publicades en el Facebook i Instagram de l’Ajuntament d’Alzira, així com en el web alzira.es. De les vint fotos finalistes l’instantània que obtinga més “m’agrada” obtindrà el premi al Vot Popular, passant a ser la foto que anunciarà el concurs d’Instagram del pròxim any.

Deixa un comentari