Es convoca la quarta edició del concurs de relats sobre l’alzheimer per a conscienciar i visibilitzar la malaltia.

Alzheimer Plataforma la Ribera i el Departament de la Salut de la Ribera han tornat a convocar el concurs de relat breu “Contar per a recordar”, Un concurs amb l’objectiu de conscienciar sobre la malaltia d’Alzheimer i com afecta a pacients, amics i familiars.

Es tracta d’un concurs de relat breu al voltant de la malaltia, els relats es poden escriure tant en castellà com en valencià, amb una extensió màxima de 400 paraules. La participació està oberta a qualsevol persona i els autors han de presentar-se sota pseudonim. Esta és la quarta edició del concurs i l’objectiu com sempre, visibilitzar esta malaltia. Maria Olmos, portaveu de Alzheimer plataforma la ribera.

El termini per a presentar les obres finalitza el tres de setembre.El jurat seleccionarà dos premiats, en les categories de primer premi i segon premi que rebran una table i un lot de llibres, respectivament. A més el relat premiat estarà exposat al vestíbul principal de l’Hospital d’Alzira i formarà part d’un llibre on es publicaran tots els relats participants.

Per a participar, cal enviar el relat per correu electrònic a l’adreça yoparticipo_laribera@gva.es.

Deixa un comentari