Cs critica la falta de diligència

Compartix la notícia

El grup municipal Ciudadanos d’Alzira critica la pèrdua del programa “T’ Estime” i acusa a l’equip de govern de falta de diligència.
La portaveu de Ciudadanos en Alzira, María José Llopis, ha explicat que “en el ple de novembre, Cs ja va preguntar els motius pels quals no s’havia renovat esta subvenció però ningú de l’equip de govern va explicar el motiu”.

La regidora ha recordat que “este programa tenia com a objectiu formar i donar feina a 30 persones desocupades i ha lamentat que la premsa siga qui informe sobre allò que hauria d’haver respost l’equip de govern seguint les vies adequades”.

L’Equip de Govern ha contestat hui a Cs, una vegada ha celebrada la junta de govern, i ha informat que el pla “T’estime” va ser sol•licitat però no que es va obtindre la puntuació suficient per a optar a ell per no estar aprovat el Pla d’Igualtat, una de les condicions per a aconseguir la valoració. El regidor de l’àrea de Desenvolupament, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martinez, ha assegurat que s’ha corregit les deficiències per a optar-ne i que espera que Lavora ho considere. A més, l’Ajuntament compta amb més plans d’ocupació i formació i destaca que el 2018, Alzira ha aconseguit 3,5 mil·lions d’euros en subvención, més que mai s’ha aconseguit per a projectes de formació i ocupació.

Compartix la notícia

Deixa un comentari