Carmen Benavent, veïna d’Alzira, complix hui 100 anys i ho ha fet amb una gran festa d’aniversari a la Residència municipal.
L'Ajuntament li ha atorgat la insígnia d'argent de la ciutat.

Carmen Benavent complia hui 100 anys a la residència de persones majors d’Alzira i ho ha fet acompanyada de la seua família, dels residents i d’una rondalla que ha cantat jotes i seguidilles, i de la qual forma part un dels seus set nets. Ha tingut un gran pastís d’aniversari i ha rebut la insígnia d’argent de l’Ajuntament d’Alzira de la ma de l’alcalde d’Alzira i els regals dels seus companys residents i de l’equip de la residència. Una gran festa, que com han pogut escoltar, que no descarta repetir.

Un homenatge per a una dona que complix cent anys després de tota una vida dedicada a cuidar als altres. Nascuda a Xeraco, de ben joveneta va començar a treballar a tot arreu, des de la Costa Brava, a França i fins i tot a Regne Unit, on va estar treballant durant molts anys a Londres, de fet allí viu la seua filla. Va tornar a Alzira on va viure a l’Alquerieta i ara esta des de fa uns anys en la residència de persones majors. Una vida llarga i molt dura segons descriu la seua filla que hui ha tingut este capítol tan feliç que ella ha agraït. Escoltem la seua filla.
DONA CENTENARIA 2
L’emotiu acte ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez i la regidora de serveis socials, Amèlia Blanquer, qui ha volgut dedicar-li unes paraules de reconeixement, com a representant de tota una generació que ha ensenyat el valor dels treball i del respecte a les generacions futures.

Deixa un comentari