El campió nacional en la construcció de blocs Víctor Boscà reproduirà amb peces de lego la falla guanyadora de les Falles alzirenyes 2024

Víctor Boscà construirà amb peces de lego una rèplica del primer premi de les Falles 2024 a Alzira. Així ho avançava el campió nacional en la construcció de brics amb motiu dels tallers de lego que arrancaven divendres passat per completar la mostra ‘Peçart’. Una mostra que enguany ha estat dedicada a la Setmana Santa alzirenya i que l’any que ve homenatjarà les falles i estarà presidida per la rèplica en lego del monument del primer premi.

L’alzireny Víctor Boscà continua representant Alzira a través del lego. L’artista ha assegurat que el dosser del Sant Sopar està pràcticament acabat i molt prompte s’exposarà, completant l’exposició inaugurada el passat mes d’abril sota el títol “La Setmana Santa d’Alzira. Els dossers i la tamborada”. A més, l’alzireny vol anar un pas més enllà l’any que ve i organitzar una exposició de lego dedicada a les Falles d’Alzira, assumint el repte de construir amb brics la falla que guanye el primer premi. Així avançaven la idea Víctor Boscà i Toni Pascual, de la Falla Plaça Germanies.

Així mateix, des de la Falla Plaça Germanies han anunciat que les exposicions a la Biblioteca i al MUMA es prolongaran un temps més gràcies a l’èxit que estan tenint. De la mateixa manera, si els tallers van bé, es plantejaran obrir alguna data més. Recordem que els tallers de lego van adreçats a xiquets i xiquetes a partir dels 4 anys i que hi haurà dos sessions més al MUMA el divendres 19 i el divendres 26 de maig. Més informació i inscripcions a través del correu electrònic museu@alzira.es.

Deixa un comentari