El Cercle alzireny La Gallera celebra hui els seus 140 anys d’història amb un acte commemoratiu al Saló Daurat de l’edifici

El Cercle Alzireny La Gallera va nàixer el 10 de setembre de 1873 i va ser durant molts anys el lloc on es celebraren algunes costums angleses com les baralles de galls. La tradició ha canviat, però enguany La Gallera fa 140 anys i ho celebra amb un acte commemoratiu. Hui a les 20:00h al Saló Daurat de l’edifici.
Durant el segle XIX i XX, la Gallera va ser un espai de reunió, recreatiu i cultural i ha arribat fins hui amb l’esforç dels seus presidents, socis i tota la ciutadania.
En l’acte de hui comptarem amb l’alcalde d’alzira, membres de la junta de la Gallera i Aureliano Lairon, arxiver municipal, que faran una intervenció prèvia al vídeo recopilatori.
Però no acaba hui l’homenatge. La direcció de la Gallera ha organitzat un sopar d’agraïment als seus socis. Serà dissabte 18 a les 21 i actuarà el monologuista Dani Mares.
I per últim, del dia 20 al dia 30 d’este mes, Pablo Villa, artista alzireny presentarà la exposició que ha estat preparant de les obres pictòriques de l’entitat centenària.

Deixa un comentari