El consorci de gestió de les serres de les Agulles i Corbera avança amb la reunió dels representants municipals amb el director general de Medi Ambient i el director general de Prevenció d’Incendis

El consorci de gestió de les serres de les Agulles i Corbera seguix avançant. L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez es va reunir ahir junt amb representants d’ajuntaments de Tavernes, Benifairó, la Barraca d’Aigües Vives, Llaurí i Favara, amb el director general de Medi Natural, Raúl Mérida, i el director general de Prevenció d’Incendis Forestals, Francisco. Aparisi. Se0ls van comunicar els passos que s’han dut a terme per a la constitució del Consorci.

Recordem que este ens naix amb el propòsit de treballar  de manera coordinada per a la conservació i la gestió forestal i la prevenció d’incendis d’esta zona. Els explicaren que els ajuntaments ja estan tots adherits al Pacte de la Serra. El primer edil alzireny, Alfons Domínguez, es mostrava satisfet de que els directors generals mostraren la seua disposició per a donar suport al consorci.

A partir d’ara, es redactaran els estatuts del Consorci deixant la possibilitat que les entitats supramunicipals (mancomunitats, Diputació i Consell) puguen incorporar-se en un futur pròxim, i participar en les activitats del Consorci.

Deixa un comentari