El dijous 23 es convoca un càsting per a la sèrie “Astral”, que es rodarà a la Gallera

Alzira continua sent escenari de rodatges. En este cas es tracta d’una sèrie acadèmica de ficció anomenada Astral. La Regidoria de Cultura col·labora amb la gravació de la sèrie de ficció “Astral”, és per este motiu que convoca un càsting obert el dijous 23 de novembre a les 9:30 del matí en la Casa de la Cultura.
El perfil que es busca és de persones d’entre 8 a 75 anys. El rodatge es realitzarà en la zona de la Gallera el dijous 7 de desembre. Es tracta d’una sèrie de ficció de 5 capítols que combina imatge real amb l’animació. És un projecte audiovisual acadèmic en el qual hi participen diversos instituts de tota Espanya de la xarxa estatal d’excel·lencia de centres de formació professional. Per al rodatge a Alzira, es necessita gent de totes les edats, ja que el que es va a fer es recrear una típica carrera de cambrers de finals del 50, i es necessita tant gent que faça de cambrers, de públic, etc.
En la sèrie, a més de l’institut La Marxadella, també hi participa l’institut Luis Buñuel de Madrid, la Universitat laboral de Castella La Manxa i l’institut d’Alboraia. Aquelles persones interessades a participar hauran de vindre dijous a les 9 i mitja a la Casa de la Cultura al càsting.

Deixa un comentari