El ple aprovà una moció del Partit Popular perquè es modifique el criteri per expedir les targetes per a residents de la zona blava

El ple del mes de novembre aprovà una moció del Partit Popular perquè es modifique el criteri per a expedir les targetes per a residents de la zona blava. Les millores aprovades permetran que els residents puguen aparcar en una zona més enllà que el seu propi carrer.
El partit popular pretenia que el modificarà el criteri d’ùtilització d’aparcament de l’ORA en algunes zones de la ciutat, que es va aprovar al 2019. En esteix moment es va aprovar que per als residents la tarjeta de l’ora sols era valida al carrer on estiga empadronat el propietari del vehicle, és a dir, si al carrer on estàs empadronat no hi ha estacionament disponible i al carrer del costat sí, no servirà la targeta de resident. El partit popular havia intentat en diverses ocasions modificar-la, ja que hi ha carrers amb molt poques placs disponibles. Ara la mesura ha estat estudiada i s’ha arribat a una solución, per això el pp agraïa el treball dels tecnics per donar solució a este problema.
El regidor responsable, Vicent de la Concepción ambé agraïa la col·laboració del Partit Popular i explicava que s’havia fet un estudi i la restructuració en alguns carrers perquè alguns veïns pugueren aparcar en altres carrers.

Deixa un comentari