El Programa ‘Acelera Pyme La Ribera’ presenta novetats amb més ajudes disponibles per a la digitalització de PYMES

El programa Accelera Pyme La Ribera, dirigit a difondre la cultura de la digitalització en la cultura de les xicotetes i mitjanes empreses amplia les seues vies d’actuació amb novetats per al Kit Digital i un nou servei d’assesorament, el kit Consulting.
Este programa, que va nàixer fa dos anys, està subvencionat per l’Entitat Pública Empresarial Red.es, dependent de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Inteligència Artificial. Durant estos dos anys, 930 empreses s’han beneficiat de l’ajuda del Kit Digital.
Entre les novetats de la tercera modificació del Kit Digital, s’ha ampliat la bonificació del segment 3, empreses d’entre 0 i menys de 3 treballadors, de 2.000 a 3.000 euros. D’altra banda, oferixen una solucuó digital de ciberseguretat. En esta ajuda, l’empresa rebrà un ordinador nou durant un any en què es farà un seguiment del manteniment de l’ordinador i dels mecanismes de ciberseguretat. Esta solució està pensada per a aquelles xicotetes empreses que necessiten actualitzar el seu ordinador i no poden adquirir-ne un. En acabar l’any, es pot tornar l’ordinador o comprar-lo pagant un valor residual d’un 15% del preu. A més, s’han creat dos segments més, dirigits a empreses més grans, d’entre 50 i 250 treballadors, amb ajudes noves com el Kit Consulting.
Estes ajudes es poden sol·licitar fins al 31 de desembre a les 11 del matí. Es pot demanar assesorament a través de la pàgina web de acelerapymelaribera.es, qui recomanaran a les empreses unes ajudes o altres depenent de les seues necessitats i característiques.