El Serval dona la benvinguda a l’estiu amb un nou taller ‘Bon profit’ amb el cuiner Tomàs Blay

Des de l’Oficina de Promoció del Valencià, el Serval, també donen la benvinguda a l’estiu amb un nou taller de la campanya als barris Bon profit. Esta vegada tindrà lloc a la zona d’albuixarres amb un menú d’especialitat a càrrec de Tomàs Blay, cuiner de Ca Tomàs.

El taller de cuina en valencià consistirà en un menú de plat de paella de verdures i llomello i postres (tiramisú) del cuiner Tomàs Blay. A les 18.30h s’inicia el taller amb l’explicació dels plats i començarà el procés culinari. En acabar, tots els assistents podran degustar els plats o endur-se’ls a casa en tuppers.

El responsable del Serval i regidor de Cultura, Israel Pérez, ha destacat la predisposició de la Falla Albuixarres en l’organització de l’esdeveniment. El taller serà en el casal faller, al carrer Cid n21, però està obert a tot el veïnat. També ha avançat que està en marxa un altre taller, idoni per als dies calorosos d’estiu.
El taller està obert a tota la ciutadania d’Alzira i els pobles del voltant. Cal inscripció enviant un correu a serval@alzira.es

Deixa un comentari