El Servei d’Admissió de l’Hospital de la Ribera renova la certificació de qualitat ISO 9001:2015

El Servei d’Admisió de l’Hospital de la Ribera renova la certificació de qualitat ISO 9001:2015. Este servei abarca la gestió d’ingresos, altes i trasllats hospitalaris, així com la gestió d’agendes i sol·licitud de citació en el servei d’urgències. Esta certificació reconeix que el servei complix per quart any consecutiu els estàndards de qualitat i se suma a la certificació obtinguda l’any 2023 en cinc àrees més.

Com ha explicat la coordinadora del Servici d’Admissió del departament de salut de La Ribera, Carmen Caballero, implementar un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 9001 i mantindre’l, suposa abordar qüestions com una avaluació de riscos i oportunitats, potenciar la declaració d’efectes adversos, la millora de la comunicació entre els professionals i entre estos i els pacients i els seus familiars i el registre i seguiment d’una sèrie d’indicadors de qualitat, entre altres factors.

El servei d’admissió de l’Hospital Universitari de la Ribera és clau per al funcionament d’un centre hospitalari. Està format per un equip de diversos professionals de diferents categories que realitzen més d’un miler de gestions al dia.

Entre elles, destaquen la gestió dels ingressos, altes i trasllats intrahospitalaris i extrahospitalaris. De la mateixa manera, este sevei s’encarrega de gestionar l’atenció personal i telefònica dels usuaris, l’acreditació del sistema SIP, la gestió administrativa de les ambulàncies i la informació i gestió de la lliure elecció de centre i especialista.