El sindicat CSIF denuncia el retard de mesos en renovar el DNI a persones amb mobilitat reduida perquè no es repara l’ ascensor a la seu d’Alzira des de març

El sindicat CSIF denuncia el retard de mesos en renovar el DNI a persones amb mobilitat reduida perquè no es repara l’ ascensor a la seu d’Alzira. El sindicat ja va denunciar en març este problema i va demanar a Prefectura superior de policia de la Comunitat Valenciana la seua “urgent reparació”. En aquells dies es va justificar el retard en l’espera d’una peça necessària per a l’activitat d’este elevador. El problema s’ha allargat en el temps i CSIF considera insostenible la situació.

La principal dificultat la troben les persones majors, amb carrets de bebés o amb discapacitat que els limita la mobilitat. En alguns casos els propis treballadors els ajuden; no obstant això, en uns altres, davant la complicació de l’accés a la primera planta, els remeten a una oficina d’una altra comarca, que els obliga a desplaçaments o els inscriuen en un llistat per a cridar-les quan es repare.

El sindicat considera que la situació resulta “insostenible” perquè priva de l’accés a un servici públic essencial a una part de la ciutadania. A més, assenyala que és “inassumible” que l’únic ascensor existent porte quasi tres mesos trencat sense que s’haja produït una solució.

Deixa un comentari