Els comerços alzirenys aprofiten el Black Friday per a incrementar les vendes amb l’ajuda de l’Associació Empresarial d’Alzira

S’acosta el Black Friday o divendres negre, un dia ple de descomptes a tots els comerços. L’associació empresarial d’Alzira també ha portat esta campanya per als comerços locals de la ciutat. Els comerços participants ja tenen als seus aparadors el cartell anunciant per a este cap de setmana.
A Alzira la campanya durarà dos dies, divendres 24 i dissabte 25 i els comerços ja estan preparats per oferir descomptes. Cada botiga decidirà quines seran les seues promocions. Alicia Sierra, de la botiga de roba Enrique Sierra ens ha explicat que tindran un 20% de descompte en tots els productes.
L’associació Empresarial d’Alzira s’ha encarregat de pujar a les seues xarxes socials els descomptes que tindrà cada comerç associat a la campanya. Es pot consultar al pefil “alzira ciutat comercial” en Facebook i Instagram.
Tant els amos dels comerços alzirenys com l’Associació Empresarial estan d’acord en que la esta promoció dona oxigen a les tendes de la ciutat, especialment a qui no té un producte enfocat al Nadal. Esperen que la campanya arribe a tota la ciutadania i també que vinga a comprar gent d’altres pobles de La Ribera.

Deixa un comentari