En tan sols 3 hores a la venda, vora 600 persones han sol·licitat ja cita prèvia per a adquirir un dels 1.400 bons de comerç d’estiu

En 3 hores, 585 persones han sol·licitat cita prèvia a Idea per a aconseguir un dels 1.400 bons que es posen a la venda en esta sisena edició dels bons de comerç. Recordem que estos bons tenen un valor de 100 euros, dels quals 40 els aporta l’Ajuntament d’Alzira i 60 el ciutadà. Des de este matí es poden demanar a través del web d’Idea.
Els bons podran utilitzar-se als comerços adherits a la campanya durant els mesos de juliol i agost, mesos tradicionalment amb poc moviment comercial. Recordem que esta campanya va nàixer com a consequencia de la COVID-19 per tal de reactivar l’activitat económica, però el seu èxit ha fet arribar la iniciativa a la seua sisena edició. Al llarg d’estes 6 edicions s’han emés un total de 12.750 bons, que han suposat una injecció d’1.075.000 € en l’economia local.
El sistema de compra serà el mateix que la resta d’edicions, només un bo per persona i només s’admet pagament amb targeta bancària. Es formalitzen a través de targetes electròniques prepagament i les quantitats no gastades fins al 31 d’agost ja no podran utiliitzar-se. Es posaran a la venda a partir de l’1 de juliol a les dependències d’Idea. Poden trobar els comerços adherits al web d’Idea, ja que per a esta campanya canvien les condicions.
https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2_y2MUA8FBlVLhQ3TwwA5lD2c96rZKM4L9PZXYgUUIH2S2iIfTWc9Z0DE_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw