Èxit de participació de la primera edició de Cultura als barris, els tallers de cuina que viatjaran durant novembre a distints punts de la ciutat

Èxit de la primera jornada del programa Cultura als barris. Més de quaranta persones del Barri de les Basses han pogut disfrutar i degustar producte valencià de la mà de la cuinera Ma Jesús Prats, amb el primer taller de cuina bon profit. Un taller que es repetirà en altres punts d’Alzira al llarg del mes de novembre.
La iniciativa té com a objectiu potenciar el vocabulari gastronòmic en valencià i fer valdre productes de proximitat. El taller consistirà en la creació d’un plat amb productes de la terra i és impartit en valencià.
Els tallers són impartits per Maria Jesús Prats i Patri Aranda. Es tracta de la segona ocasió que es fan este tipus de taller amb la col·laboració de la Federació de municipis i províncies que és qui aporta els productes. El pròxim dilluns dia 20 de novembre s’impartirà a l’escola d’adults Enric Valor i en este cas serà Patri Aranda qui el durà a terme.
L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia. Poden inscriure’s als pròxims tallers enviant un correu a serval@alzira.es o telefonant al Serval al 96 245 92 50.

Deixa un comentari