Falla Plaça Malva presenta el seu llibret

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, va participar ahir a la presentació del llibret faller ‘Tro d’avís’ de la Falla Plaça la Malva d’Alzira per segon any consecutiu. La vicepresidenta va destacar que el llibret faller transcendeix les fronteres del municipi i que destaca per la qualitat en l’elaboració i en els continguts, i que fins i tot, ha estat guardonat en diverses ocasions per la Generalitat Valenciana.

Este any el llibret faller, s’emmarca sota el lema ‘Sostenim amb trellat’, reforçant la idea de fer unes falles més sostenibles, així com conscienciar a totes i tots de la importància de cuidar el medi ambient, i va estar presentat pel director de la Fundació Bromera per la Foment de la Lectura i membre de l’equip directiu de ‘Tro d’avís’, Josep Antoni Fluixà.

L’acte es va celebrar a la Casa de la Cultura d’Alzira, i van assistir a més de la vicepresidenta de la Diputació, el director general de Política Lingüística, Rubén Trenzano, la directora de l’Institut Valencià de la Dona, María Such, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i part de la corporació municipal, així com alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de la comarca de la Ribera.

A més, com ja vam informar en Alzira Ràdio, a l’acte també es va fer entrega del Guardó d’Or la Malva a Vicent Cucarella, Síndic Major de Comptes de la Generalitat.