Fallers Pel Món torna a dur les falles a Andorra la Vella

Este cap de setmana les falles se celebren a més de 700 kilòmetres de les nostres terres. L’associació Fallers Pel Món comença divendres la setmana fallera i vitja novament a Andorra per a celebrear les falles.

Les falles en Andora es commemoraran del 14 al 16 d’abril, tot i que la primera delegació de Fallers Pel Món ja ha eixit cap als Pirineus per a tindre-ho tot preparat. La festa fallera comptarà amb tots els ingredients des dels monuments als nombrosos actes. Viatjaran fins a 2.500 persones de l’organització, però s’espera que fins a deu mil valencians acudisquen a esta fita amb les falles al País dels Pirineus. L’associació comptarà amb tres xarangues i amb quatre filaes de moros i cristians de l’Olleria, que també s’han sumat a la festa. Es farà mascletà, despertà, desfilades i, fins i tot, concurs de paelles el divendres. Un concurs que té com a objectiu ensenyar a fer la paella valenciana.

Serà la segona vegada que Fallers Pel Món viatgen a Andorra la Vella per donar a conéixer les nostres tradicions. L’èxit de l’experiència viscuda en 2019 en el xicotet país ha animat a celebrar-la de nou. Enguany, a més, es commemora el desé aniversari de l’associació i repetixen en un lloc que té molta afluència de valencians, per això esperen que també l’ofrena siga multitudinària. En principi, esperen triplicar les xifres d’abans de pandèmia.

Deixa un comentari