IDEA Alzira acull dos cursos adreçats a les associacions per conéixer les seues obligacions administratives i fiscals

IDEA Alzira acull esta vesprada un curs de formació adreçat a les associacions. Es tracta d’un taller gratuït de la mà de l’Escola d’Associacions de la Fundació Horta Sud, que enguany per primera vegada impartix cursos a Alzira gràcies a la col·laboració de Caixa Popular. Les entitats interessades podran formar-se en obligacions documentals i procedimentals.

El curs ‘Obligacions documentals i procedimentals de la llei d’associacions’ és un taller pràctic per ordenar, identificar i actualitzar la documentació de les associacions, així com fer un repàs de les seues principals obligacions legals. Dijous que ve, la formació continua amb el curs ‘Règim Legal. Aspectes fiscals’, que donarà a conéixer les obligacions fiscals i comptables a les quals estan sotmeses les entitats no lucratives.

Ambdós tallers s’impartiran a les oficines d’IDEA Alzira de 17:30 a 20:30 de la vesprada. Per participar, únicament s’ha d’acreditar que es forma part d’una associació. Cal confirmar assistència emplenant el formulari d’inscripció a través de l’enllaç associacions.org/app/accio.

Deixa un comentari