La conselleria completa l’obra d’un nou local per als Jutjats alzirenys a l’avinguda Sants Patrons. Amb una inversió de quasi mig milió d’euros, l’espai tindrà un área per a les persones detingudes.

La Conselleria de Justícia i Interior ha finalitzat les obres d’adequació d’un local en l’avinguda Sants Patrons d’Alzira per a albergar un jutjat amb àrea de persones detingudes. La inversió ha sigut de 473.330 euros i ha consistit a crear i adequar els espais i serveis necessaris per a respondre a les necessitats d’un jutjat d’estes característiques.
Dels locals existents s’ha aprofitat el paviment i els elements de mampara que han sigut objecte de reaprofitament i les instal•lacions s’han renovat íntegrament. Pel que fa als seus accessos, s’ha dut a terme una rampa compatible amb l’itinerari accessible i s’ha posat l’accent a diferenciar els accessos a l’edifici. D’una banda, l’accés principal s’ha destinat al públic general, mentre que personal i jutges tenen accés per la part sud del local i, d’altra banda, l’accés de persones detingudes, diferenciat i allunyat dels anteriors, se situa en el costat nord del local. Els accessos estan separats pel vestíbul de l’edifici. Després de l’espai diàfan de la zona administrativa es disposen, al fons, els lavabos privats (un d’ells accessible), una sala de telecomunicacions i un arxiu. Les sales de Vistes i d’usos múltiples disposen, a més, d’una entrada per a l’accés de persones detingudes. Estes entrades són independents a l’accés general i les persones detingudes accedixen a elles directament des de les cel•les a les quals, al seu torn, s’accedix des del carrer per l’entrada independent anteriorment esmentada. La Sala de Vistes, a més, disposa d’un accés independent per al jutge des de la zona administrativa.

Deixa un comentari