La Conselleria de Sanitat establix risc alt d’alerta de calor durant el dia de hui en Alzira i altres onze pobles de la Ribera.

La Conselleria de Sanitat ha establit per a este dimarts el nivell de risc alt (roig) per calor a Alzira i altres municipis de la comarca de la Ribera.
Es tracta de les poblacions Alberic, Algemesí, Antella, Benimodo, Benimuslem, Carcaixent, Gavarda, Guadassuar, L´Alcúdia, Massalavés, Tous.
De fet, esta nit, Alzira ha registrat temperatures superiors als 25 graus deixant nit molt càlides i amb alta humitat ambiental. És per això que cal atendre recomanacions com la hidratació o la ventilació per a fer front a les altes temperatures. En el cas de la hidratació, des de Salut Pública que s’han de beure líquids al llarg de la jornada encara que no hi haja sensació de set, i deixa clar que l’alcohol no hidrata. A més a més, tal com explicava el tècnic de Salut Pública, Xavier Torremocha, cal tindre especial atenció a les persones majors i els menors.
No exposar-se directament al sol en les hores centrals del dia, cobrir-se el cap, utilitzar protector i intentar refrescar les estances són els consells per superar esta situació que encara es prolongarà alguns dies.

Deixa un comentari