La Falla la Gallera presentarà dijous el seu llibret que anirà dedicat a la gastronomia valenciana

La gastronomia característica valenciana serà la protagonista del llibret d’enguany de la Falla la Gallera. Fins a 20 col·laboradors han escrit articles sobre els nostres menjars, dolços i begudes. Hui, per tancar les activitats culturals, la Falla ha organitzat una xarrada sobre nutrició al saló àrab de la Gallera a les 20 de la vesprada.
La xarrada nutricional, a càrrec de Carolina Ferrandis i Marta Castro donarà pas a la presentació del llibret i al 6é Guardó Cant del Gall, que el coneixerem este divendres.
Paella, orxata, dolços, forns, pastisseria, begudes. Tot això i més gastronomia recollixen els 20 articles del llibret. Aurelià Layron ha explicat que parlar de falles significa parlar de gastronomia i per això han escollit esta temàtica.
A més, ha afegit que els llibrets a més de la seua vessant cultural han de representar als fallers, i asseguren que el llibret d’enguay és història fallera. L’objectiu del President ha estat que que siga un llibre atractiu i gustós de llegir però sobretot que involucre a tots els fallers i falleres.

Deixa un comentari