La Federació d’Associacions de Veïns reunirà els candidats a les eleccions generals perquè es comprometen a acabar amb la inundabilitat d’Alzira

La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira ha convocat els principals partits polítics que es presenten a les eleccions generals a que renoven el seu compromís amb Alzira. Un compromís que passa perquè s’invertisca en resoldre la inundabilitat que patix la ciutat.

El debat està previst per al pròxim dijous 29 de juny als locals del Cercle Alzireny, a les 19 hores. Candidats en representació del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, de la coalició Compromís-Sumar i del Partit Socialista del País Valencià seran els convidats. L’objectiu, que parlen dels terminis i previsions per consignar als pressupostos generals les partides de vint-i-sis milions d’euros, de les quals al pressupost de 2023 ja s’inclogueren cinc milions.

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer tenia previst iniciar, el primer trimestre del 2024, les obres de la nova confluència dels barrancs de Barxeta i La Casella i d’ampliació del tram del barranc de La Casella, des de la desembocadura al Xúquer fins a l’avinguda de Carcaixent. Com que el Pont de Xàtiva i l’enllaç amb la CV-50 són competència de la Generalitat Valenciana, es va fer constar que la partida de cinc milions d’euros recau en la Generalitat.

Deixa un comentari