La Malva presenta el seu llibret i entrega el Guardó a Vicent Cucarella

La falla Malava presentà ahir el seu llibret  faller  ‘Tro d’avís’  amb l’assistència per segon any consecutiu de la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó. La vicepresidenta va destacar que el llibret faller transcendeix les fronteres del municipi i que destaca per la qualitat en l’elaboració i en els continguts, i que fins i tot, ha estat guardonat en diverses ocasions per la Generalitat Valenciana.

Este any el llibret faller, s’emmarca sota el lema ‘Sostenim amb trellat’, reforçant la idea de fer unes falles més sostenibles, així com conscienciar a totes i tots de la importància de cuidar el medi ambient. A l’acte que es va celebrar a la Casa de la Cultura d’Alzira, hi van assistir a més de la vicepresidenta de la Diputació, el director general de Política Lingüística, Rubén Trenzano, la directora de l’Institut Valencià de la Dona, María Such, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, així com alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de la comarca.

A més, com ja vam informar en Alzira Ràdio, a l’acte també es va fer entrega del Guardó d’Or la Malva a Vicent Cucarella, Síndic Major de Comptes de la Generalitat.

Categories Cultura