La Reganyà es vendrá a El Corte Inglés

L’ajuntament d’Alzira pretén donar un impuls més  a la Reganya amb la seua venda a El Corte Inglés de València. D’esta forma, el gremi de forners a través d’un conveni aconseguiria conjugar la tradició d’un productes artesà amb la seua venda a una gran superfície per arribar a una major cuota de mercat.

En els últims tres anys, al reganyà a estat present en tots els àpats que ha servit l’ajuntament, s’ha realitzat un concurs per a professionals i també ha arribat a les escoles alzirenyes  a través d’una guía didàctica i un llibre.

Des del Gremi estan satisfets amb la difusió del nostre dolç més típic perquè ha arribat fins i tot a FITUR. Ara per continuar amb la promoció hi ha damunt la taula una proposta de col·laboració amb El Corte Inglès per a que es puga vendre de manera promocional durant la setmana santa en la secció de rebosteria fresca dels seus grans magatzems.

Altra de les accions serà la de proposar  a diferents programes de televisió la realització de reportatges las nostres forns i l’obtenció de qualificació artesana per a la nostra mona feta amb carabassa. L’Ajuntament també vol registrar la marca D’Alzira, La Reganyà per diferenciar-la d’altres productes similars i ha establert tot un calendari d’activitats durant el 2019 en què podrem continuar assaborint la Reganyà.