La Ribera en Bici sol·licita a l’Ajuntament que es fomente més l’ús de la bicicleta i que es controle la velocitat màxima dins del poble

Ahir va ser el dia de la bici. Alzira ho celebrà diumenge amb una passejada en què participaren més de 200 persones, de les que la majoria les componien nuclis familiars.

La Ribera en bici reivindica que tots els dies de l’any haurien de ser també el Dia de la bici, per a la qual cosa, els alzirenys i riberencs han de fer un major ús de la bicicleta en el seu dia a dia. Es va recórrer l’anell verd que envolta la nostra ciutat i que en alguns casos era desconegut, com ha indicat l’alcalde d’Alzira i regidor de transició ecològica, Alfons Domínguez, al programa d’esta casa, Mare Terra.

El portaveu de La Ribera en Bici, Pedro Domínguez, reclama a l’ajuntament que fomente més l’ús de la bici, es controle la velocitat màxima de 30 km/h, es tanquen carrers als autos i es facen carrils que Domínguez considera que són necessaris.

Les activitats no acaben ja que demà, Dia del Medi Ambient, se celebrarà a la Barraca amb un passeig en bici per la Via Verda. S’eixirà a les 18h des del costat sud del Parc de Les Basses i després es farà una taula redona sobre el clima i l’aigua i es degustarà una picadeta d’aliments ecològics i locals.

Deixa un comentari