La tercera trobada de ‘La Ribera Camina’ aspira a reunir demà a Carlet vora 700 persones

La tercera trobada de Ribera Camina se celebra demà a Carlet i comptarà amb participants dels 24 grups de passejos saludables en grup que existixen al Departament de Salut. L’Ajuntament d’Alzira ha llogat un autobús perquè el grup Alzira Camina estiga present en esta trobada.

L’objectiu d’esta trobada és que tots els grups que s’han constituït en els últims anys als diversos municipis del Departament de Salut de la Ribera, sota lema ‘La Ribera Camina’, compartisquen un dia d’activitat física conjunta abans de les vacances de l’estiu. Així, els assistents realitzaran una breu ruta d’anada i tornada des del Poliesportiu Municipal de Carlet i fins a l’ermita de Sant Bernat, i gaudiran de classes de zumba i taitxí i d’un esmorzar saludable durant la jornada.

La Ribera Camina és un programa de passejos saludables en grup que el Departament de Salut desenvolupa des de 2018, amb l’objectiu de promocionar hàbits de vida saludable. Distingit en 2019 com a Bona Pràctica del Sistema Valencià de Salut, este programa està sent replicat en altres departaments de salut, com els de Gandia, València-La Fe, València-Dr. Peset i Xàtiva-Ontinyent.

A través dels seus respectius centres de salut, el programa reunix diversos dies a la setmana, en sessions de matí i/o vesprada, a persones interessades a realitzar activitat física, sempre sota la supervisió de personal sanitari, especialment professionals d’Infermeria que adapten l’activitat a les característiques de les persones participants.

Deixa un comentari