LA UNIÓ denuncia ja els primers robatoris de collita de melons d’Alger sense iniciar-se encara la campanya de recol·lecció

Quan encara estem a l’inici de la campanya de recol·lecció de melons d’Alger, ja s’estan produint els primers robatoris i a més, a prop de la nostra ciutat. A Guadassuar li han furtat a un llaurador quasi 2.500 quilos. Tot un colp i més per a un jove agricultor de Carlet que té el camp a la localitat veïna.
Monzó creu que ha sigut robatori a càrrec de professionals ja que anaven preparats amb calaixos, es feren bé els talls, es van emportar les varietats més grosses i que millor preu tenen en el mercat.
La Unió es queixa de la retallada d’efectius de vigilància, tant de forces de seguretat com Guàrdia Civil, del Seprona o de les guarderies rurals o policies locals i és per això que sol·licita major vigilància en les zones rurals i una efectiva coordinació entre les diverses forces de seguretat.
La Unió també insta a perseguir el comerç de mercaderia furtada per la qual cosa cal inspeccionar magatzems o fruiteries sospitoses de comercialitzar amb eixos productes robats.
Una altra de les demandes de LA UNIÓ passa per facilitar i agilitzar la presentació de denúncies per part de les persones afectades, perquè en moltes ocasions desistixen d’interposar-les davant les dificultats que troben.

Deixa un comentari