Labora organitza jornades de fòrums d’ocupació amb ofertes de treball, tallers i conferències a 28 ciutats valencianes

Labora organitza fórums d’ocupació a tota la Comunitat Valenciana amb ofertes de treball, tallers i conferències per a millorar l’ocupabilitat. Començaran el 29 de febrero a Algemesi i seguiran per tot el territori durant 2024 i 2025. Les persones assistents podran presentar-se a les ofertes laborals publicades per a cada fòrum i entrevistar-se personalment amb les empreses.
Se celebraran en total 28 fòrums que comptaran amb tallers pràctics, conferències, taules redones i estands informatius. Tot amb continguts útils i ferramentes per a millorar la búsqueda d’ocupació. En cada ciutat, es presentaran un gran nombre d’ofertes de la zona.
Les conferències i tallers aniran orientats a millorar les habilitats professionals dels participants i aconsellar-los en la preparació del curriculum o l’entrevista. D’altra banda, les taules redones estaran dirigides per professionals de Recursos Humans, entitats del tercer sector i centres de formació. Per a una atenció més personalitzada, els demandants d’ocupació tindran a la seua disposició estands informatius, on podran resoldre qualsevol tipus de dubte.
Si alguna persona interessada no hi pot asistir també té l’opció de seguir les xarrades en directe via internet, entregar el seu curriculum a través d’una bústia digital i fer videoconferencia per a les entrevistes. Per a inscriure’s a les jornades, cal entrar a la pàgina web www.laboraenruta.es. La inscripció és obligada.
El secretari autonòmic d’ocupació ha destacat que amb la marca Labora en ruta s’estan posant en marxa iniciatives per a fer el servei Labora més eficient, humà i proper.

Deixa un comentari