L’agenda per a este cap de setmana ens porta cinema, música i moltes altres activitats

Esta vesprada a les 17:30 i a les 18:30, nous tallers de lego de la mà de l’alzireny Víctor Boscà al MUMA. Per a xiquets a partir de 4 anys i en grups reduïts de 25. Les inscripcions es pode fer a través de museu@alzira.es.

I també al MUMA a les 19:30, continua l’activitat programada per commemorar el Dia Internacional dels Museus. L’alzireny Agustí Sala i les professores Pilar Bosch i Susana Martín impartiran la conferència “El biodeteriorament a les col·leccions: el cas de ‘Tocando la guitarra’ de Bartolomé Mongrell”. Amb la col·laboració de l’Institut de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València.

El Club Cinema Alzira oferix esta vesprada a les huit la projecció de la pel·lícula ‘Nosaltres no ens matarem amb pistoles’, dirigida per Maria Ripoll i centrada en la nostra terra.

I esta nit a les huit i mitja al Gran Teatre, sarsuela ‘La verbena de la paloma’  de Caso Abierto, amb orquestra i cor, una adaptació sota la direcció de Carlos Amat i amb la participació de l’orquestra camerata Lírica 2.0.

Dissabte a les 19:30, el Gran Teatre acull un concert benèfic de la banda simfònica de la Societat Musical d’Alzira a favor de Creu Roja. El donatiu és de 5€ i les entrades es poden adquirir a la Junta Local Fallera, la Societat Musical, el comerç Tutú de Karma Telas o l’Assemblea de Creu Roja. També a la taquilla del Gran Teatre abans del concert.

I diumenge a les 19 hores, tradicional ofrena de flors i fruits a la Mare de Déu del Lluch. La Confraria ha llançat de nou una campanya solidària d’aliments no peribles i material d’higiene personal a benefici de Cáritas. El Santuari estarà obert per a la recollida dels productes fins a demà de 18 a 20 de la vesprada i també demà de 10 a 13 hores.

Deixa un comentari