L’Ajuntament arriba a un acord en la distribució d’aigua potable

Quasi 1300 veïns de les urbanitzacions d’Alzira podran gaudir d’aigua potable sense nitrats, igual que la resta de veïns de al ciutat.

Després de 12 anys de negociacions,  l’Ajuntament d’Alzira  ha arribat a un acord amb Aguas San Bernardo que finalitza la seua gestió de servei d’aigua potable a les zones del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo, com també que la seua xarxa d’aigua potable passarà a ser restaurada per l’empresa concessionària de l’Ajuntament d’Alzira, Aguas de Valencia. D’esta forma, es duran a terme les obres pertinents a la xarxa existent en les urbanitzacions i disseminats per connectar  amb els dipòsits municipals, i aconseguir que el veïnat tinga aigua potable de qualitat, sense nitrats, com la resta de ciutadans d’Alzira.

Per la qual cosa, i també amb l’aprovació de l’Ajuntament d’Alzira al plenari que se  celebrà ahir, s’ha procedit a l’ampliació del contracte de col·laboració amb Aguas de Valencia, que inclou la gestió i explotació del servei d’aigua potable i clavegueram de les 615 vivendes adscrites a les urbanitzacions dels sectors del Respirall, Santa María de Bonaire i San Bernardo.

Categories Ciutat

Deixa un comentari