L’Ajuntament d’Alzira instal·la un hidrant per als bombers en l’entrada del Paratge natural municipal de la Murta

L’Àrea de medi ambient ha finalitzat les obres de instal·lació d’un hidrant per als serveis d’extinció en la mateixa porta del paratge natural municipal de la Murta. Esta intervenció s’ha financiat gràcies a les ajudes REACCIONA en gestió i prevenció d’incendis forestals de la Diputació de València.
Esta infraestructura, històricament demandada pels col·lectius ecologistes i socials vinculats al paratge així com també pels cossos d’emergències i de seguretat del municipi. Gràcies a este hidrant es podran carregar les autobombes en la mateixa porta del paratge en un temps estimat de 10 minuts. Esta possibilitat minimitza el temps de reacció en l’extinció ja que agilitza la recàrrega dels camions de bombers en un punt clau per a defendre el paratge.
L’Alcalde d’Alzira, Alfons Dominguez, responsable de l’àrea de Medi s’ha mostrat satisfet amb el resultat d’esta actuació després d’haver estat a les portes de perdre el estimat paratge de la Murta amb l’incendi forestal del passat Abril.
El treball no queda ací i gràcies a diverses ajudes que s’han rebut de les administracions superiors i del propi pressupost municipal, Alzira continuarà en breu diferents accions de millora forestal i de prevenció d’incendis forestals al terme municipal.

Deixa un comentari