L’Ajuntament d’Alzira premiarà amb 3.000 euros les Falles amb millor accesibilitat als seus monuments

L’Ajuntament d’Alzira premiarà l’accessibilitat als monuments fallers en la tercera edició d’estos guardons, dedicats a promoure actuacions respectuoses amgb l’accesibilitat. La Regidoria d’Obres i Infr. Publiques ha destinat 3.000 euros a i premiarà a les comissions falleres que permeten millor accés al seu monument.
Les comissions que vulguen participar han de presentar la sol·licitud a la plataforma electrònica de l’Ajuntament d’Alzira, i adjuntar una memòria descriptiva en què expliquen els criteris utilitzats per a millorar l’accessibilitat de les persones als monuments fallers. L’objectiu final és que totes les comissions integren els mitjans adequats per a que totes les persones, amb movilitat reduida puguen gaudir dels monuments.
La Regidoria ha establit en total 5 premis, tots amb dotació económica i banderí. La Falla guanyadora rebrà un xec de 1.000 euros, 800 el segon premi, 600 la tercer, 400 el quart i el cinqué rebrà 200 euros.
El regidor d’Obres i Infraestructures, Vicente de la Concepción, ha destacat que els guardons volen aconseguir la sensibilització de les comissions falleres per tal d’oferir un accés sense barreres a visitants i alzirenys.

Deixa un comentari