L’Ajuntament d’Alzira reforça la vigilància i l’accés als espais naturals durant esta Pasqua per a rebre tots els visitants

Durant esta Pasqua s’espera una gran afluència de visitants als espais naturals d’Alzira, com la Murta, la Casella o altres menys coneguts com la via verda Carcaixent-Alzira-La Barraca d’Aigües Vives, o la Muntanyeta de Sant Salvador. Per eixe motiu, la Regidoria de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira reforçara la vigilància i l’accés als espais naturals.

Per a poder gestionar esta major afluència, des de l’Ajuntament d’Alzira s’incrementarà l’assignació de personal per a mantindre l’orde del trànsit i les normes de visita. Així, es recorda que no està permés aparcar en els camins públics d’accés al Paratge natural per raons de seguretat i que s’han de respectar-se els senyals i els punts delimitats per a estacionar, i seguir els consells del personal d’informació existent en cada espai. A banda de reforçar la vigilància, Alfons Domínguez, alcalde d’Alzira i Regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, ha apel·lat al comportament cívic i responsable de les persones amb l’adopció dels següents consells.

Cal recordar que per a visitar la Murta hi ha control d’aforament de visites amb l’objectiu de preservar la natura i no fer-la malbé amb les aglomeracions, és per això que es recomana reservar l’entrada a l’apartat cita prèvia de la web municipal www.alzira.es. Si no poden anar a la Murta, Alzira oferix altres alternatives per a gaudir d’altres espais representatius del patrimoni històric i paisatgístic d’Alzira.

L’Alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, ha demanat als visitants dels espais naturals que gaudisquen de les festes amb precaució seguint estes pautes i que comuniquen qualsevol incidència detectada al Centre d’Emergències a través del telèfon 112.

Deixa un comentari