L’Ajuntament de la Barraca denuncia el vessament d’un líquid tòxic al barranc de la Barcella

Als continus vessaments de fem, deixalles i enderrocs en el barranc de l’estret o en els contenidors existents a l’entrada de la Barraca, que obligaren a la clausura d’este espai, s’ha unit un vessament al barranc de la Barcella. En este cas, tòxic, el que representa un greu risc per al medi ambient i la salut pública.

Després de ser denunciat el fet, es personaren la Policia Nacional, la Policia Local i un agent de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per avaluar l’abast del vertit i prendre les mesures necessàries per mitigar els danys.

Ja s’ha identificat l’autor dels fets i s’han iniciat els tràmits per denunciar-lo. A més, s’està cursant un expedient a la Fiscalia de Medi Ambient per garantir que es prenguen les mesures legals pertinents contra el responsable d’este acte.

El consistori barraquer agraïx la col·laboració de la ciutadania i fa una crida als veïns i veïnes perquè es mantinguen vigilants i informen sobre qualsevol activitat sospitosa que puga danyar l’entorn natural i la nostra seguritat.

Deixa un comentari