L’Ajuntament estudiarà fer viatges llançadora des de l’estació de Renfe a l’hospital per millorar el servei de transport

La gerent del departament de salut de la Ribera, Rosabel Ribes, i l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, s’han reunit hui en la seu del consistori local per a avaluar diferents alternatives per a optimitzar la mobilitat cap a l’Hospital d’Alzira.
Durant esta trobada inicial, tots dos representants, juntament amb l’equip d’infraestructures de l’ajuntament, han evaluar els accessos a l’hospital amb l’objectiu de millorar la fluïdesa i la comoditat del trànsit. D’una banda, es plantegen parlar amb la Diputació per millorar l’accés, entenen que fan falta de places d’aparcament, davant la falta de connexió dels pobles de la Ribera amb l’hospital en transport públic.
A més, es van explorar solucions sostenibles per als accessos a l’hospital, competències del consistori, com la viabilitat de crear un carril bici i la implementació d’un servei d’autobús/llançadora directe des de l’estació de Renfe d’Alzira cap a l’hospital, especialment en hores estratègiques.
Esta iniciativa busca no sols facilitar l’accés a l’hospital, sinó també promoure opcions de mobilitat més sostenibles i eficients.

Deixa un comentari