L’Ajuntament llança una campanya per a fomentar el reciclatge de vidre en bars i restaurants

La Regidoria d’Agricultura i Serveis per a la Ciutat d’Alzira treballa perquè Alzira siga més sostenible, i ho fa amb la nova campanya de reciclatge de vidre en bars i restaurants de la ciutat. La iniciativa pretén afavorir la recollida selectiva de residus d’envasos de vidre en els establiments de restauració.
Segons establix el Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana, la separació en origen i la recollida dels envasos de vidre selectiva és obligatòria des de l’1 de gener de 2021. Per això la Regidoria facilitarà, si és necessari, els mitjans per a la separació en origen i el reciclatge.
En estes setmanes pròximes, bars i restaurants rebran una carta informativa i també la visita de professionals per vore si fa falta algun recurs, com un contenidor específic. Enrique Montalvà ha afirmat que perquè la iniciativa siga un èxit, ha d’estar tota la població disposta a mantindre nets tots els espais públics.
Cal recordar que al contenidor verd no es poden dipositar objectes de cristall com copes o gots, o materials com ceràmica o porcellana. Estos objectes van a la resta, ja que la seua composició és complexa i no es pot reciclar. Tan sols van al verd els envasos de vidre.

Deixa un comentari