L’alzireny Jesús Soriano, influencer darrere de Soy Camareroo, un dels 66 protagonistes internacionals que enguany es donaran cita en la Setmana de l’Economia d’Alzira

Un influencer estarà entre els 66 ponents de la Setmana de l’economia. Ell és Jesús Soriano, la persona darrere del compte soy camareroo, amb més de 400 mil seguidors. Junt a Luca Lazzarini, responsable de comunicació comercial de Banco Mediolanum són els dos primers ponents confirmats de la 16 Setmana de l’Economia a Alzira. Se celebrarà del 19 al 23 de Febrer
El departament d’Idea és l’encarregat del desenvolupament de les ponències. A més, s’han sumat més patrocinadors alzirenys a l’organització, que enguany en seran 5 . A hores d’ara, s’estan començant a publicar a les xarxes els conferenciants d’esta 16 edició. Hui al nostre programa El Dia Per Davant, la directora d’Idea, Carmen Herrero, ens ha avançat dos d’ells.
D’altra banda, l’escola de cuina prepararà de nou els dinars i sopars al Claustre de la Casa de la Cultura. Una oportunitat que, a més, servix com diu Carmen Herrero per a fer contactes.
Per últim, els empresaris que busquen treballadors encara estan a temps d’inscriure’s en l’espai d’entrevistes laborals. De moment se n’han presentat 27 empreses, que entrevistaran als candidats el dia 22 de febrer.

Deixa un comentari