L’anell verd a Alzira seguix endavant amb dos noves actuacions de l’Ajuntament, una rampa al jardí lateral de la CV-50 i la connexió del passeig fluvial amb el port de piragüisme

L’Ajuntament d’Alzira seguix potenciant l’anell verd amb dos noves actuacions. Actualment s’està construint una rampa al jardí lateral de la CV-50 a través del qual es pujarà al malecó. Una altra serà la connexió del passeig fluvial amb el port de piragüisme.
Estos dies s’està construint una rampa de 6 metres d’amplària i 60 m de llargària per poder accedir des de l’estació d’autobusos al malecó i al Mirador del Xúquer. A la rampa s’arribarà travessant un pas de vianants que es pintarà a la carretera CV-50.
L’accés de formigó tindrà baranes i estarà dividit entre una escala i una rampa de 3 metres d’amplària cadascuna. Estarà culminada a finals de gener i té un pressupost de 60.000 euros subvencionats per la conselleria.
El primer edil considera que el pas de zebra tranquil·litzarà el trànsit a l’igual que ho fa el de la redona del Bingo i no serà perillós per als vianants i ciclistes.
Aiximateix, s’ha eliminat el canyar paral.lel a la tanca de la Ciutat Esportiva i del llit del Xúquer, per tal de connectar el passeig fluvial amb el port de piragüisme.
D’esta manera es pretén facilitar a vianants i ciclistes el gaudir de l’anell verd.

Deixa un comentari