L’elecció a Fallera Major d’Alzira es disputarà entre dos candidates
La Junta Local Fallera convoca el concurs d'indumentària perquè empreses alzirenyes visten les falleres de cap a peus

Diumenge a migdia coneixerem qui seran les representants de la festa alzirenya el 2024. L’elecció entre les candidates a fallera major i fallera major infantil comptarà amb més d’una aspirant. En el cas de les majors, seran dos les que optaran i en la terna infantil, cinc xiquetes es presentaran.

En infantil, de les set xiquetes que s’han presentat, cinc aspiren a ser fallera major infantil i les altres dos es queden directament en la cort. Les candidates són Anna Albelda de l’Alquerieta, Ainhoa Puig de Pere Morell, Valeria Samper de la falla Barriada Sagrada Família, Lola Clari de Camilo Dolç i Inés Crespo de Colmenar Reis Catòlics. En el cas de la fallera major d’Alzira, hi haurà dos candidates, Zaira Cano de la falla La Malva i Lara Rebull de la falla Colmenar.

Les aspirants hauran de fer el seu discurs i mostrar el seu saber estar a l’escenari en un acte que tindrà lloc diumenge al Gran Teatre d’Alzira a les dotze del migdia. Els electors seran presidents o membres de cadascuna de les falles d’Alzira, excepte en cada cas, la falla que presente candidata. El president de la Junta Local Fallera, Bernardo Cortés, es mostrava satisfet d’haver pogut fer l’elecció, després del que es va patir quan no hi havia prou candidates presentades dins de termini.

D’altra banda, les falles comencen a moure’s i arriba ja la convocatòria del concurs d’indumentària per a vestir a les futures falleres d’Alzira i la seua cort d’honor. S’obri el termini perquè els especialistes alzirenys comencen a presentar propostes.

La Junta Local Fallera d’Alzira, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira, obri el termini per a participar al concurs d’indumentària de les Falleres Majors i Corts per a l’exercici 2024. Es convida als dissenyadors, modistes i tallers especialitzats en indumentària fallera a participar en el procés de selecció per a vestir de cap a peus les representants d’Alzira del pròxim exercici. Un concurs que està obert als professionals que treballen en qualsevol part de la indumentària fallera en Alzira.

Les persones interessades a participar hauran de presentar una carta abans del 16 de juny, al correu electrònic economia@fallasalzira.com, en la qual s’expose la seua voluntat de presentar-se al concurs. Una vegada presentada la carta, es concertarà una cita per tal d’avaluar allò que ofereixen els interessats i interessades, i hauran de presentar el seu pressupost abans del  27 de juny. El dia 30 de juny, la Junta Local Fallera farà públic el veredicte dels indumentaristes guanyadors.

Deixa un comentari