Les activitats per als més menuts i la inauguració de l’Encontre de Teatre a l’Estiu marquen l’agenda cultural del cap de setmana

Literatura infantil i teatre marquen l’agenda cultural del cap de setmana.

La Biblioteca Municipal acull esta vesprada a les set la presentació del llibre infantil “Rita la ratita”. Escrit per la valenciana Paula Aigües i il·lustrat per l’alzirenya Lara Ferrer, editora de Gusanillo. També hi haurà col·loqui i firma d’exemplars.

I també nova sessió de la bebeteca dissabte a les 11:30. Narració oral, música i acrobàcies es fusionen en “Tres vegades tres”, amb Jordiet i Josemi. Espectacle pensat per a xiquets i xiquetes de 2 a 6 anys.

D’altra banda, esta nit s’enceta la programació del 35é Encontre de Teatre a l’Estiu. A les 20 hores, el Gran Teatre acull “La Crítica” de Alarcón&Cornelles, una obra amb text i direcció de Jerónimo Cornelles que conta, a manera de thriller, la trobada d’una dona trans citada per l’assessor d’una Direcció General per a una entrevista laboral. Una reunió que servirà com a detonant per parlar de corrupció, sotmetiment i violència. Teatre per a públic adult i entrada a 5€.

I dissabte a les 20 hores, teatre itinerant al MUMA de la mà de Els indecents. “Pots?” és una producció pròpia del Festival Russafa Escènica amb la col·laboració del Centre del Carme Cultura Contemporània i direcció d’Isabel Martí. Ser feliç és una qüestió d’actitud? Amb esta pregunta comença un espectacle dividit en sis monòlegs que oferirà a cada espectador un viatge ditint. “Pots?” té un forament limitat i l’entrada són 5€.

Recordem que també al MUMA, esta vesprada tindrà lloc l’últim taller lego impartit per l’alzireny Víctor Boscà. Sessions a les 17:30 i a les 18:30 per a xiquets i xiquetes a partir dels 4 anys. Inscripcions a través de museu@alzira.es.

Deixa un comentari