Les ajudes de l’IVACE per a modernitzar els polígons industrials d’Alzira aniran destinades principalment a l’establiment de sistemes de vigilància de les zones, la pavimentació i la senyalització

L’Ajuntament d’Alzira sol·licita ajudes a l’IVACE per a modernitzar les àrees industrials. En la proposta, l’Ajuntament d’Alzira ha prioritzat l’establiment de sistemes de vigilància de les zones, la pavimentació i la senyalització, a més d’establir una xarxa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics en les zones industrials d’Alzira.
El projecte, que arriba a quasi 700 mil euros, afectarà als polígons d’El Pla, el de Materna, Mercat d’Abastos i el polígon Tisneres-Sant Bernabé. Per al tres primers s’h sol·licitat una ajuda de 200.000 euros i per al Tisneres- Sant Bernabé de la carretera d’Albalat, 83.000.
La creació d’un circuit de videovigilància, la pavimentació i la senyalització, i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, són mesures comunes a tots els polígons. A El Pla, a més, es millorarà la eficiencia energética de l’enllumenat, els espais verds i una ferramenta web de totes les industries del polígon.
Estes millores se sumen a la creació d’Entitats de Gestió i Modernització en els polígons que du avant l’Ajuntament amb l’AEA. A la construcció d’estes entitats, s’han destinat 18.000 euros del pressupost de 2024 de la ciutat.

Deixa un comentari