Les negociacions entre PSOE, Compromís i UCIN avancen amb el suport dels militants

No importa el qui, sinò el què, eixe és el missatge que han traslladat tant Gemma Alós del Partit Socialista com Andrés Gomis de Compromís per a explicar la negociació que ara es posa en marxa per a formar govern a Alzira amb UCIN.

L’assemblea de Compromís va donar el vistiplau a esta negociació a tres bandes, per aconseguir els vots necessaris per investir el pròxim dissabte Alfons Domínguez com alcalde de la ciutat. S’han de sumar els sis regidors de Compromís, els quatre de PSOE i els dos d’UCIN, després que no fructificaren en principi els primers contactes amb el regidor de Ciutadans, Miguel Vidal. Les converses estan obertes i acaben de començar i, segons explicava el número 2 de Compromís, Andrés Gomis, és tracta d’aconseguir un govern estable.

Per la seua banda, des del PSOE Gemma Alós explicava que amb Compromís ja tenien les coses més avançades i ara s’haurà de tornar a negociar. Alós, a més, ha indicat que la militància està informada de totes les negociacions que s’estan duent a terme, ja que la setmana passada també es va convocar una assemblea. Així mateix, la cap de llista assegurava que el programa que hi ha sobre la taula serà el full de ruta.

Deixa un comentari