L’Hospital de la Ribera formarà a 38 nous residents metges infermers, farmacèutics i psicòlegs

L’Hospital de la Ribera formarà a partir del curs vinent 38 residents com especialistes, entre ells metges, farmacèutics, infermers i un psicòleg.

Ahir, el Departament de Salut de La Ribera va donar la benvinguda als 38 nous residents, que es formaran tant a l’hospital com als centres d’Atenció Primària.

L’acte de benvinguda, s’ha aprofitat per a acomiadar els 25 residents que han acabat la formació durant este any 2024.  La gerent del departament, Rosabel Ribes, ha presidit la jornada per a donar l’enhorabona als nous residents i animar-los a aprofitar al màxim els anys de formació.

Entre els metges que s’han incorporat, cursaran l’especialització en Medicina Familiar i Comunitària, Anestesiologia i Reanimació, Radiodiagnòstic, Pediatria, Cirurgia General i del Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, medicina interna i intensiva, ginecologia, geriatria, neurofisiologia, oftalmologia, psiquiatria i urologia.

La gerent ha destacat el treball del departament per a oferir als alumnes una formació especialitzada d’alta qualitat. En este sentit, ha remarcat que 9 de cada 10 residents de la Ribera tornarien a escollir este departament per a la seua formació.

Deixa un comentari