L’Hospital de La Ribera ha acollit més de 30 alumnes de la Universitat Catòlica per participar en l’examen ECOE

L’Hospital Universitari de La Ribera ha acollit este cap de setmana més de 30 alumnes de la Universitat Catòlica de València, qui han participat en l’Examen Clínic Objectiu Estructurat. Es tracta d’un examen pràctic que és obligatori per als alumnes i que permet acreditar que els graduats i graduades en Medicina tenen les competències clíniques bàsiques necessàries per a poder exercir com a metges.

L’examen es basa en la utilització de ‘pacients estandarditzats’, és a dir, l’alumne té davant una situació clínica perfectament estudiada i delimitada que es desenvolupa en un ambient clínic real, és a dir, una consulta.

En la prova s’avaluen competències clíniques, habilitats comunicatives, i destreses dels alumnes, que han d’enfrontar-se a situacions habituals que es produïxen en la pràctica clínica del desenvolupament professional mèdic.

Juanma de la Cámara, coordinador de l’àrea de coneixement de l’Hospital de La Ribera ha destacat la importància de la col·laboració amb la Universitat Catòlica i de la prova ECOES per a garantir que els futurs metges estiguen preparats per a l’exercici professional.

Deixa un comentari