L’Hospital Vithas Aguas Vivas crea una nova unitat mèdica per a tractar les patalogies de l’aparell locomotor i el dolor

L’Hospital Vithas Aguas Vivas d’Alzira llança una nova unitat de l’aparell locomotor i el dolor. Esta nova unitat té com a objectiu tractar les malalties de l’aparell locomotor i millorar la qualitat de vida dels pacients amb l’eliminació del dolor.

Estarà dirigida per dos metges, Carlos Ibor y Eduardo Sánchez Ramos, especialistes en el tractament del dolor, l’aparell locomotor, medicina física i rehabilitació. Tal com ha explicat el doctor Ibor, esta unitat tracta patologies cròniques com puga ser l’artrosi o agudes com lesions esportives.

Amb els tractaments, el que es preten és evitar la intervenció quirurgica, o en cas que s’haja de fer, pal·liar els simptomes a curt plaç mentre s’espera a la cirurgia.

El centre sanitari també oferirà en consulta un diagnòstic inicial, ja que la unitat compta amb un servei d’ecografia permanent. Açò també els permet començar a aplicar els tractaments quan abans siga possible. Els dos especialistes han posat l’accent en la importància de pal·liar els simptomes com el dolor o malestar, ja que de vegades pot millorar la mobilitat del pacient o la patologia però el persistixen els simptomes.

Deixa un comentari