L’Institut Rei en Jaume ha viscut durant estes Pasques el segon acte de vandalisme en menys de dos setmanes

En menys de dos setmanes l’Institut Rei en Jaume ha sigut objecte de dos actes vandàlics, en els quals alguns joves estudiants han entrat de nit a l’institut i han destrossat part de les instal·lacions. L’última entrada s’ha produït durant esta pasqua. La directora del centre, Macarena Tabacco, ens ha contat hui a l’espai El Jaume Parla, com es produïren els fets.

Hi ha una denúncia i s’ha obert una investigació per a identificar les persones que han fet estos actes vandàlics. A més, també han comès un delicte de furt al bar de l’institut.

Macarena Tabacco ha mostrat la seua tristesa i decepció davant els fets i explica que han de solucionar el problema quan abans. Una de les mesures ja s’està plantejant. L’institut ha demanat permís a les famílies per a posar càmeres al centre.

Una segona via de solució que veu possible la seua directora és la nova figura del Policia Tutor que s’implementarà en els pròxims mesos als centres educatius d’Alzira. Es tracta d’una iniciativa del mateix institut Rei en Jaume i de l’Ajuntament d’Alzira. Esta figura tindrà diverses funcions de control, com evitar l’absentisme, el consum de drogues o conflictes com assetjament escolar dins del centre i fora. Tot i això, Macarena Tabacco ha pregat a les families, mares i pares dels alumnes que ajuden amb les investigacions i pregunten als seus fills i filles sobre els fets.

 

 

Deixa un comentari