Lleuger descens en el mes de Maig, amb 36 persones menys a les llistes de l’atur

36 persones han abandonat les llistes de l’atur este mes de maig. Coneguem ja les dades del passat mes, amb un lleuger descens de persones aturades, en total 2.796. No obstant, les dades són encara més positives respecte a l’any passat, 202 persones menys a l’atur, en maig de l’any passat arribavem als 3.000 aturats.

El descens s’ha vist reflexat tant en dones com en homes, han trobat feina 17 dones i  19 homes. Això suposa que en este mes d’abril les dones representen el 64’4% del total.

Pel que fa als sectors d’activitat, el sector serveis és el més afectat, però este mes ha millorat els seus números, amb 28 persones menys aturades. La resta de sectors, excepte el de la construcció, també han millorat.

Quant als grups d’edat, els majors de 44 anys representen el 55% del total, un poc menys que a març. El sector entre 25 i 44 anys ha millorat i els joves menors de 25 sumen 9 persones més aturades, però tan sols representen el 8’4% del conjunt.

Si ens fixem en les dades de contractació que oferix UGT respecte a la Ribera Alta, la taxa d’atur és de 12.000 persones.

Deixa un comentari