Meditarránea Festival torna amb la 4a edició a Gandia

Enguany Gandia acollirà del 17 al 19 d’agost el Mediterránea Festival amb activitats culturals gratuïtes com el Mediterránea Gastro i Mediterránea Art.

El cartell està format per artistes del panorama musical indie espanyol de gran renom com Leiva, Vetusta Morla, Miss Cafeína, Arde Bogotá, La La Love You entre altres.

En total 42 artistes passaran pels escenaris del festival i distribuïts en tres ubicacions: a la Plaça Major, a la platja i al recinte del festival. Els escenaris fora del recinte formen part de la nova iniciativa i te com a nom Mediterránea al Carrer per a que tot el món puga participar i gaudir de la festa i així promocionar el comerç i hostaleria local.

Compta amb zona de camping i glamping a diferents preus per a totes les butxaques i comoditats al gust de cada assistent.

La Regidora de Cultura de Gandia, Balbina Sendra, va comentar “El festival no sols dinamitzarà el comerç i hostaleria sinó que pretén anar més enllà i posar en valors com la inclusió social, el medi ambient o donar suport al teixit artístic local a més de continuar lluitant contra la violència de gènere amb l’establiment de punts violeta”.

El passat divendres 28 de juliol al programa de Terretafest comentarem tota la informació sobre el festival, pots escoltar-lo ací.

També pots accedir a la pàgina web del festival https://festivalmediterranea.com o a les seues xarxes socials @mediterranea_festival_oficial

Deixa un comentari