Més d’un centenar de persones han commemorat el 8 de març amb una concentració per a la lectura del manifest institucional a l’Ajuntament

Hui, amb motiu del Dia de la Dona, l’Ajuntament d’Alzira ha fet un acte institucional on han assistit més d’un centenar de persones, ciutadans ciutadanes, membres d’associacions alzirenyes i xiquets i xiquetes de les escoles. L’equip de govern ha fet la lectura del seu manifest contra la violencia de gènere, la desigualtat i en perspectiva de futur amb les mesures que s’estan duent a terme des de l’Ajuntament i a tota la Comunitat Valenciana.
La lectura del manifest a començat a les 12h a la porta del consistori amb les paraules de l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, qui ha destacat que el masclisme no és una “xacra”, és una infàmia, un atemptat contra la igualtat de totes les persones.
En paraules d’Amèlia Blanquer, regidora d’Igualtat, la Comunitat Valenciana ha estat refrent a tot l’estat español en materia d’igualtat de gènere, com per exemple en la creació del Pacte Valencià contra la violencia de gènere i masclista, la creació de la Mesa per la Igualtat Salarial, la xarxa d’agents d’igualtat, ,és punts violeta, centres de dona i el primer pla de promoció de dones rurals. Ha afegit també, que s’ha incorporat la perspectiva feminista en tots els àmbits dels pressupostos de la Generalitat.
Posteriorment a la lectura del manifest, el trio de corda “Trio Darchi” ha tancat l’acte amb música, intepretant cançons com La vida en rosa o City of stars de la película La La Land.

Deixa un comentari